Tervetuloa Work in Progress -tapahtuman kotimaiseen kisakatsomoon!

Julkisen sektorin kehittäjillä eri puolilla maailmaa on yhteisiä haasteita. Kun tuomme pyrkimyksemme yhteen, voimme löytää uusia lähestymistapoja ja saada aikaan pysyvää muutosta. Kisakatsomo on keskustelu ja työpaja, joka etsii vastauksia kysymykseen, mitkä asiat ovat juuri nyt olennaisia muutoskyvykkyyden kehittämisessä julkisella sektorilla.

Kisakatsomon tavoitteena on sovittaa uusinta ajattelua julkisen sektorin innovatiivisuuden ympäriltä suomalaiseen kontekstiin ja tunnistaa uusia soveltamisen paikkoja. Kisakatsomon päätteeksi kokoamme yhteenvedon kyvykkyyksistä, joihin juuri nyt olisi syytä keskittyä.

Parhaimmillaan tämä on alku myös näiden kyvykkyyksien yhteiselle kehittämiselle!

Mitä? Work in Progress- tapahtuman kisakatsomo

Missä? Tilaisuus järjestetään sekä lähi- että etätapaamisena. Fyysisenä tilana toimii Työ 2.0 Lab, osoitteessa Yliopistonkatu 5, 3. krs 00100 Helsinki. Etäosallistuminen tapahtuu Teamsin välityksellä.

Milloin? 12.11.2021 klo 8.30-11.30

Kenelle? Julkishallinnon kehittäjille, julkisen sektorin innovatiivisuudesta tai muutoskyvyn tukemisesta tai johtamisesta kiinnostuneille. Mukaan mahtuu maksimissaan 30 henkeä paikan päälle ja 60 verkkoon.

Ohjelma:

8.30-9.00         Pienryhmäkeskusteluun virittelevä akvaario:

– Nina Nissilä, Aleksi Kopponen ja Mikko Wennberg

9.00-9.45         Pienryhmäkeskustelut

9.45-10.00       Tauko

10.00-11.00     Työstö

11.00-11.30     Purku ja jatkoaskeleet

Learning Festivalin kisakatsomon järjestävät Työ 2.0 Lab, Sitra ja Julkishallinnon Innovaatioverkosto. Lisätietoja: riina.pulkkinen at sitra.fi,  virpi.einola-pekkinen at gov.fi ja matti.kuivalainen at gov.fi

Ilmoittaudu mukaan oheisen linkin kautta viimeistään 5.11.