Suositus tietoturvallisuudesta hankinnoissa -webinaari ma 9.10.

Valtiovarainministeriön yhteydessä toimiva julkisen hallinnon tiedonhallintalautakunta järjestää Teams-webinaarin maanantaina 9.10. klo 9.00–11.00. Tilaisuudessa esitellään hankintojen tietoturvallisuutta koskevaa suositusta sekä kerrotaan lautakunnan tietoturvallisuusjaoston ajankohtaisista kuulumisista.

Suositus tietoturvallisuudesta hankinnoissa sisältää ohjeet, työkalut ja dokumenttipohjat tiedonhallintalain tietoturvallisuusvaatimusten huomioimiseen hankintaprosessissa. Suositusta voi hyödyntää sekä hankinnan suunnitteluvaiheessa että vaatimusten kuvaamisessa osana tarjouspyyntö- ja hankintasopimusaineistoa.

Tilaisuus on avoin kaikille, mutta kohderyhmänä ovat erityisesti viranomaisten tiedonhallinnasta, tietoturvallisuudesta, hankinnoista ja hankintasopimuksista vastaavat asiantuntijat ja päättäjät. Suositukseen tutustuminen on hyödyllistä myös viranomaisille palveluita tuottaville toimijoille.

Ohjelma, Teams-osallistumislinkki ja tarkemmat tiedot webinaarista julkaistaan syyskuussa tiedonhallintalautakunnan sivulla Ajankohtaiset aineistot.

Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Voit halutessasi lähettää etukäteiskysymyksiä osoitteeseen tiedonhallintalautakunta@gov.fi. Lähetä kysymyksesi viimeistään keskiviikkona 27.9.

Tervetuloa!

Lue lisää tiedonhallintalautakunnasta sekä tutustu sen julkaisemiin suosituksiin tiedonhallintalautakunnan verkkosivuilla!