Hyppää sisältöön
Hovioikeuden toiminnan kehittäminen

Hankkeen teema on työn tekemisen tapojen ja toiminnan organisoitumisen kehittäminen. Hovioikeuden työpaikkaselvityksessä, VMBaro-työtyytyväisyyskyselyssä ja muissa henkilökunnalle tehdyissä selvityksissä ja kyselyissä on ilmennyt, että henkilökunnan psykososiaalinen kuormitus on suuri. Yhtenä perussyynä..

Assistentti 2.0

Hankkeen teema on johtamis- ja toimintakulttuurin uudistaminen. Assistenttipalvelut ovat organisaatiossamme nykyisellään siiloutuneita ja sisällöltään eri tasoisia. Assistenttien työmäärä jakautuu organisaatiossa erittäin epätasaisesti ja tehtävien vastuualueet vaihtelevat – organisaatiotasolla on ns…

Yhtenäiset toimintatavat ja toimintakulttuuri: TOTO -hanke

Hankkeen teema on johtamis- ja toimintakulttuurin uudistaminen. Valitsimme hankkeen edistämään työyhteisömme toimintakulttuuria. Tavoitteena on saavuttaa yhtenäiset toimintatavat niin yksikön sisällä kuin verkostojenkin kanssa. Usein toistuvat muutokset henkilökunnan rakenteessa on horjuttanut..

Oppimismentorivalmennuksen toteutus ja sen kehittäminen

Hankkeen teema on jatkuvan oppimisen edistäminen. Sosped-säätiön Feeniks-hanke yhteistyössä Valtiokonttorin Valtion työelämäpalvelujen kanssa on kahtena toteutuksena (vuonna 2020 ja 2021) tarjonnut valtionhallinnon organisaatioille mahdollisuuden kehittää oppimiskulttuuriaan ja valmentaa Feeniks-hankkeen puitteissa..