Hyppää sisältöön

Hae sivustolta

Etätyöklinikka: Miro ja pienryhmät Teamsissä

Keväällä suosiota saaneet etätyön työkalujen klinikat saavat jatkoa keskiviikkoaamuisin klo 8.30-9.15 syys-marraskuussa. Ensimmäinen klinikka on 9.9. ja viimeinen 11.11. Välissä pidetään syyslomaa 14.10. Klinikoiden aiheet: 9.9. Teamsin kokouskäytössä 16.9. Teamsin..
Etätyöklinikka: Miro ja pienryhmät Teamsissä

Vastuullisuus näkyväksi: YK:n kestävän kehityksen tavoitteet raportoinnin kehyksenä

Taas yksi raportti lisää? Miksi vastuullisuudesta kannattaa raportoida? Miten vastuullisuusraportointi linkittyy osaksi valtionhallinnon kestävän kehityksen kokonaisuutta? Vastuullisuus näkyväksi -kick-off-tilaisuudessa avataan vastuullisuusraportoinnin hyötyjä ja kerrotaan, miten Valtiokonttori tulee ohjeistamaan vastuullisuusraportoinnista valtiolla...
Vastuullisuus näkyväksi: YK:n kestävän kehityksen tavoitteet raportoinnin kehyksenä

Save the date 17.11. klo 12-16 – Oikeusmuotoilu: MIKSI, MITÄ ja MITEN?

Miten soveltaa ihmislähtöistä ja kokonaisvaltaista ajattelua (muotoiluajattelua) oikeusalalle, joka perinteisesti tarkastelee maailmaa organisaation ja tiedon tuottajan näkökulmasta? Minkälainen on hyvä asiakasosallistamisen prosessi? Voimmeko oikeusmuotoilulla ennaltaehkäistä konflikteja ja edistää yhteisen ymmärryksen..
Save the date 17.11. klo 12-16   – Oikeusmuotoilu: MIKSI, MITÄ ja MITEN?

Tervetuloa Oikeusmuotoilun iltapäivään 17.11. klo 12-16!

Miten soveltaa ihmislähtöistä ja kokonaisvaltaista muotoiluajattelua oikeusalalle, joka perinteisesti tarkastelee maailmaa organisaation ja tiedon tuottajan näkökulmasta? Minkälainen on hyvä asiakasosallistamisen prosessi oikeuskentällä? Voimmeko oikeusmuotoilulla ennaltaehkäistä konflikteja ja edistää yhteisen ymmärryksen..
Tervetuloa Oikeusmuotoilun iltapäivään 17.11. klo 12-16!

Loppusyksyn TÖRMÄÄMÖt

Loppusyksyn TÖRMÄÄMÖ -ajat ja teemat kalenteriin tästä: 23.10. OHJAUS 2020 -hanke Korona-kevät oli melkoinen hyvän hallinnon ja ennakoivan ohjauksen muutoslaboratorio. Kompleksisuus ja toimintaympäristön ennakoimattomuus haastavat hallinnan, sen ennakoivuuden ja muutosjoustavuuden..
Loppusyksyn TÖRMÄÄMÖt

Webinaari: Uuvuttaako etätyö, väsyvätkö työntekijät?

Valtionhallinnossa työ muuttuu nyt monestakin syystä nopeasti uudenlaiseksi. Etätyön määrä on lisääntynyt, työ digitalisoituu ja työtilat muuttuvat monitiloiksi. Samalla tehokkuusvaatimukset ovat kasvaneet. Miten tilanteeseen tulisi suhtautua työturvallisuuden ja työhyvinvoinnin näkökulmasta?..
Webinaari: Uuvuttaako etätyö, väsyvätkö työntekijät?

Muutoskestävyyttä työarkeen

Tervetuloa valtion työsuojelutoimijoiden verkostoitumispäivään resilienssin äärelle. Miten sinä suhtaudut vastoinkäymisiin ja palaudut niistä? Miten toiveikas olet tulevaisuuden suhteen? Miten helposti pyydät kaverilta apua? Miten työsuojelutoimijana tuet kollegojasi yli jokien ja..
Muutoskestävyyttä työarkeen

Yhteensä 8 hakutulosta.