Hyppää sisältöön

Kerro kokemuksesta

Tule mukaan kehittämään ja rikastamaan VALOA-sivustoa!

Onko työyhteisössänne luotu uusia käytäntöjä tai tehty kokeiluja valmentavan ja oppivan työkulttuurin kehittämiseksi? Oletteko kokeilleet VALOA-sivustolta löytyviä työkaluja tai hyödyntäneet muuta sen sisältöä? Onko teille syntynyt oivalluksia, joita voisitte jakaa vinkiksi myös muille? Oletko löytänyt toimivia työkaluja, kiinnostavaa tutkimustietoa tai ajatuksia herättäviä artikkeleita, blogeja, vlogeja tai podcasteja?

Jaa kokemuksesi, oivalluksesi tai löytösi meille ja ole mukana edistämässä valmentavaa ja oppivaa työkulttuuria valtionhallinnossa.

  • Kerro organisaatiosi valmentavaan ja oppivaan työkulttuuriin liittyvästä käytännöstä tai kokemuksesta alla olevalla lomakkeella. Voit myös ilmiantaa jonkun toisen organisaation hyvän esimerkin tai kiinnostavan kokeilun.
  • Kerro omista havainnoistasi tai kiinnostavista työkaluista ja tiedon lähteistä valmentavaan ja oppivaan työkulttuuriin liittyen.
  • Kysy meiltä tai kerro miten voisimme parantaa VALOA-sivustoa. Kerro, millaisiin tilanteisiin teidän työyhteisössä kaivattaisiin uusia käytäntöjä tai työkaluja.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.