Hyppää sisältöön
Törmäämössä 17.12. Ekosysteemikoulu

Verkostoituminen, yhteiskehittäminen, ilmiötyöskentely, ekosysteemiajattelu – mitä näitä nyt onkaan! Paljon puhetta, vielä enemmän varaa kirittää kokonaisvaltaista, systeemistä ajattelua ja palveluiden ja yhteiskunnan kehittämistä näistä lähtökohdista. Vuoden 2021 viimeinen Törmäämö viritetäänkin..

Tiedon luo: Opettele huomisen osaaminen jo tänään

Miksi jotkut ihmiset menestyvät paremmin kuin toiset? Ovatko he nopeampia ja rohkeampia oppimaan uutta, vai ovatko he onnistuneet löytämään omat vahvuutensa aikaisemmin kuin muut? Tulevaisuudessa jokainen tulee tarvitsemaan luovaa ongelmanratkaisutaitoa..

Tiedon luo: Uuden aikakauden kynnyksellä

Turvallisuuskeskustelussa mielikuvat ja todellisuus heijastavat toinen toisiaan. Kenellä on valta määritellä, milloin on turvallista? Digitalisoituvassa keskinäisriippuvaisuuksien maailmassa valtioiden kansalliseen turvallisuuteen sulautuvat niin sisäisen ja ulkoisen turvallisuuden näkökulmat kuin myös kyberturvallisuus…

Törmäämössä 26.11. ”Vihreä siirtymä osana Tekoäly 4.0-ohjelmaa”

Vihreä siirtymä on tärkeä osa Tekoäly 4.0 ohjelmaa. Vihreä siirtymä työryhmä tavoitteena on löytää ratkaisuja yritysten investointi- ja tuottavuushaasteisiin vihreän kaksoissiirtymän keinoin. Vihreä siirtymä työryhmän puheenjohtaja Cristina Andersson kertoo työn..