Marjo Heikkinen

Työn muotoilija ja perustaja, Motiwe Oy

Marjo siirtyi valtion työelämäpalveluista yrittäjäksi. Nyt hän auttaa organisaatioita, työyhteisöjä sekä yksilöitä löytämään suuntaa, tuottavuutta, merkityksellisyyttä ja työhyvinvointia muuttuvaan työhön.

Työn murros ja siihen liittyvät konkreettiset työpaikkojen ilmiöt, kysymykset ja haasteet ovat olleet Marjon tekemisensä ydintä jo pitkään. Hänellä on myös vahvaa tutkimukseen ja käytännön kokemukseen perustuvaa osaamista työn murrokseen liittyvistä ilmiöistä, erityisesti oppimis- ja työhyvinvointihaasteista. Lisäksi hänellä on toimivia työkaluja uudistamisen tueksi ja haasteiden ratkomiseksi.

Marjolla on kokemusta muun muassa työn kehittämispalveluiden konsulttina ja yrittäjänä sekä työhyvinvointiasioiden parista työeläkeyhtiöstä. Aiemmin työhistoriansa aikana hän on työskennellyt valtiolla erilaisissa tehtävissä, muun muassa rikosseuraamusalalla henkilöstökoulutuksen parissa. Kehittämistyössä tutuksi ovat tulleet lukuisat toimialat ja organisaation eri toimijat johtoryhmistä esihenkilöihin ja työntekijöihin sekä asiakkaisiin.

marjo.heikkinen@motiwe.fi
040 127 3734