hani.olsson@valtiokonttori.fi
+358 (0)500 51 90 60

[#Töissävaltiolla]

Hani Olsson

Päätoimittaja, Valtiolla.fi, Valtiokonttori

Hani Olsson on Valtiolla.fi-sivuston päätoimittaja ja virkamiesbrändien puolestapuhuja. Päivätyössään Valtiokonttorin työelämäpalveluissa hän varmistaa, että työelämän kehittämiseen liittyvät opit ja työkalut tulevat mahdollisimman laajaan käyttöön. Hän sparraa erityisesti yhteisöviestinnän, osaamisen jakamisen, etätyön sekä vuorovaikutuksen kehittämishankkeissa.

Mieluisia työelämän trendejä hänelle ovat yhteisötyökalujen nousu sekä asiantuntijabrändien merkitys, joka näkyy jokaisen virkamiehen arjessa. Kokeilukulttuuri ja yhteiskehittäminen ovat asioita, joita hän edistää omissa verkostoissaan.

Taustaltaan Hani on brändinhallinnan ammattilainen, koulutukseltaan myös työnohjaaja ja ammatillinen opettaja. Hän on hakeutunut monipuolisiin työskentely-ympäristöihin ja uskoo erilaisuuden voimavaraan. Työskentely monipuolisissa tehtävissä on aina ollut antoisaa ja palkitsevaa – oli se sitten insinöörien keskellä kansainvälisissä teollisuusyrityksissä, liiketoimintajohtajana sekä henkilöstö- ja viestintäjohtajana koulutusalalla tai muutosjohtamisen parissa julkisten hankintojen kärkihankkeessa.

Etäkonttorina hänellä on vaaleanpunainen majatalo Porvoossa. Syrän ol ain Turuus.