Hyppää sisältöön

Kaiku-kehittämisrahan hakemuslomake

Kaiku-hanke hakulomake

"*" indicates required fields

1. Taustatiedot

Hankerekisterissä näytettävät tiedot on merkitty: (Näytetään hankerekisterissä). Tiedot eivät siirry sinne suoraan hakemuksen lähettämisen yhteydessä, vaan ne luetaan ja tarkistetaan ennen julkaisua. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia täyttää.
Kerro ketkä/mitkä virastot verkostoon kuuluvat
Valtiokonttorin Kaiku-rahan hakeminen

Kaiku-raha on työelämän kehittämiseen tarkoitettu harkinnanvarainen kehittämisraha, jolla tuetaan valtion virastoja ja laitoksia uudistumaan tulevaisuuden työelämän tarpeiden suuntaisesti. Rahoitusta voidaan myöntää:

  • Valtion organisaatioiden kehittämis- ja kokeiluhankkeisiin, joiden tavoitteena on, että virastot oppivat ja uudistuvat työn murroksessa.
  • Organisaatiokohtaisiin ja erityisesti poikkihallinnollisiin yhteishankkeisiin.

 

Tietoa vanhoista ja meneillään olevista hankkeista löydät Kaiku -hankerekisteristä.

Tarkempaa tietoa rahoituksen hakemisesta löydät
Kaiku-kehittämisrahasta

Voit halutessasi käyttää hakemuksen tekemisessä apuna Word -lomakepohjaa. Lopullinen hakemus tulee tehdä sähköisen lomakkeen kautta. Huom! Jos kopiot tekstiä Word-pohjalta sähköiselle lomakkeelle, niin varmista että tekstissä ei ole erikoismerkkejä.

Kun olet lähettänyt hakemuksesi, saat vahvistussähköpostin, jossa on mukana lomakkeen muokkauslinkki, jonka avulla voit muokata hakulomaketta ja lähettää siitä uuden version. Yhteishakemusta tehdessä omaan sähköpostiin tulleen muokkauslinkin voi lähettää toiselle henkilölle.