Henni Purtonen

viestintäasiantuntija, Valtiokonttori

[#töissävaltiolla]

Henni Purtonen on Työkulttuuripodin ja Tiedon luo -podcastin juontaja ja työskentelee Valtiokonttorissa Talous, tieto ja työelämä -toimialan viestintäasiantuntijana. Hän vastaa muun muassa talouspalveluiden sekä valtionhallinnon vastuullisuusraportoinnin ja hankintatoimen kehittämisen viestinnästä. Hennille kannattaa soittaa, jos haluat kuulla mitä aihealueilla on meneillään tai jos tarvitset apua sopivan haastateltavan löytämiseksi.

Ajankohtaiset ilmiöt, tiedolla johtaminen ja muutokseen liittyvän epävarmuuden hallinta ovat hänelle mieluisia aihealueita. Vaikuttamisessa ja viestinnässä häntä kiehtoo projektit, joissa olemassa olevia käytäntöjä haastetaan – täytyy olla valmis uudistumaan ja etsimään ratkaisuja yhteiskunnallisiin ongelmiin.

Aikaisemmin Henni on työskennellyt maa- ja metsätalousministeriössä biotalouden sekä kestävän rahoituksen ja vaikuttavuusinvestointien parissa. Hän uskoo, että yhteiskunnallisen vaikuttavuuden kysyntä kasvaa tulevina vuosina ja muuttaa organisaatioiden, sijoittajien ja kansalaisten tapoja suunnitella, kehittää, hankkia ja toimia. Henni pyrkii ymmärtämään vastuualueensa asioista tarpeeksi, mutta riittävän vähän, jotta onnistuu viestimään aiheista ymmärrettävästi.

henni.purtonen@valtiokonttori.fi
0295502017