Hyppää sisältöön

Hae sivustolta

595 hakutulosta

Tarkenna hakua käyttämällä täsmällisempiä hakusanoja.

Hakutyökalut

Valtion henkilöstöjohdon foorumi

Valtion henkilöstöjohdon foorumin (HJF) tavoitteena on vahvistaa HR-toimijoiden yhteistyötä ja verkottumista sekä jakaa hyviä käytäntöjä..
Valtion henkilöstöjohdon foorumi

Video kertoo enemmän kuin tuhat sanaa

Suomen ympäristökeskus Syke lähti kehittämään työturvallisuutta ja perehdytyskäytäntöjä uudella tavalla. Keinoksi valittiin videot ja animaatiot,..
Video kertoo enemmän kuin tuhat sanaa

Työsuojelun uusi yhteistyöryhmä aloitti työnsä

Työsuojelun yhteistyöryhmä tukee valtion työsuojeluhenkilöstön verkostoitumista ja työsuojelutoiminnan kehittämistä. Valtion työsuojelupäälliköistä ja -valtuutetuista koostuva yhteistyöryhmä..
Työsuojelun uusi yhteistyöryhmä aloitti työnsä

Linkkejä ja lähteitä

Linkkejä ja lähteitä  Tälle sivulle on koottu kirjallisuutta, artikkeleita ja podcasteja, joihin olemme tutustuneet aiheen..

Keskeisiä käsitteitä resilienssistä

Tällä sivulla listaamme resilienssiin liittyviä keskeisiä käsitteitä. Sivulla on annettu määritelmä seuraaville käsitteille: ajattelumallit antisipaatio..

Kohti mittavaa muutosta

Etelä-Suomen oikeusapu- ja edunvalvontapiirissä (OAEV) haluttiin tukea ja vahvistaa koko organisaatiota suuren muutoksen kynnyksellä sekä..

Jännitteet organisaation positiivisena voimavarana

Kuudella aluehallintovirastolla on täydennyskoulutustoimintaa valtakunnallisesti koko Suomessa.  Aluehallintovirastojen täydennyskoulutustoimintaa ja -työkulttuuria sekä yhteistyötä virastojen kesken..