Suvi Juola

HRBP, Verohallinto

Olen Suvi Juola ja työskentelen Verohallinnossa HRBP:in roolissa. Kokemusta erilaisista HR-tehtävistä on kertynyt useilta vuosilta, melkein vuosikymmeneltä. Käytännönläheisyys, laaja-alainen kokemus HR-tehtävistä ja halu tukea ydintoimintoja auttavat minua onnistumaan työssäni. Vahvuuksinani pidän uteliasta mieltä, innostusta kokeilla ja oppia uutta, sinnikkyyttä viedä asioita eteenpäin ja halua ratkoa visaisiakin haasteita.

Uskon siihen, että yhdessä ajattelu ja oppiminen ovat avaintekijöitä muutoksen etenemiselle ja toiminnan kehittämiselle. Haluan edistää yhdessä oppimista, rakentavan vuorovaikutuksen kehittymistä ja ketterää tekemistä. Omaa tekemistä tarkastelemalla ja toisten tarinoista oppimalla, voimme kaikki parantaa toimintaamme.
Tärkeänä osana toiminnan kehittämistä on tiedon paketoiminen selkeään ja ymmärrettävään muotoon. Digitalisaatio auttaa meitä tässä ja haluan olla viemässä myös tätä muutosta eteenpäin.

Kerron mielelläni Verohallinnon tarinaa ja sparraan tarpeen mukaan HR:n eri teemoista, muutostilanteista ja organisaatiokulttuuriin liittyvistä asioista.

suvi.juola@vero.fi