Netta Jakola

Vastuullisuusasiantuntija, Valtiokonttori

Netta työskentelee Valtiokonttorissa vastuullisuusasiantuntijana valtionhallinnon  vastuullisuusraportoinnin parissa talous-, tieto- ja työelämäpalvelut -toimialalla. Netan työpöydälle kuuluu laaja-alaisesti eri tehtäviä liittyen valtionhallinnon vastuullisuusraportointiin kuten esimerkiksi Vastuullisuusverkoston ylläpitoa ja kehittämistyötä, tapahtumien suunnittelua sekä materiaalien tuottamista. Nettaan voi olla yhteydessä, mikäli jokin asia valtionhallinnon vastuullisuusraportoinnissa askarruttaa tai mikäli haluaa tuoda omia ajatuksiaan vastuullisuustyöhön. Viestiä saa myös laittaa, jos haluaa keskustella ajankohtaisista vastuullisuuskysymyksistä!

Yhteiskuntavastuu, julkishallinnon kestävyys- & vastuullisuustyö sekä vastuullisuusraportointi ovat hänelle kiinnostavia aiheita. Kestävyyskysymyksissä Nettaa kiehtoo niiden monialaisuus, systeemisyys ja kompleksisuus – kestävyyden eri osa-alueet levittäytyvät hyvin laajalle ja vaikuttavat kaikkiin toimijoihin yhteiskunnan läpi. Kestävyyskysymyksien merkityksellisyys ja vaikuttavuus tuovat intoa työskentelyyn.

Netta on taustaltaan hallintotieteilijä, ja on sitä myötä kiinnostunut monipuolisista ja laaja-alaisista yhteiskunnallisista ilmiöistä. Hän näkee, että kestävyysajattelun laajeneminen myös valtionhallintoon tarjoaa uusia mahdollisuuksia meille kaikille. Netta toivookin, että tulevaisuudessa voimme katsoa taaksepäin ja olla iloisia siitä, että vastuullisuustyöhön on lähdetty laajasti mukaan.

netta.jakola@valtiokonttori.fi
0295 502 129