mari.eerikainen@palkeet.fi

[#Töissävaltiolla]

Mari Eerikäinen

Palvelupäällikkö, Palkeet

Olen uusista asioista innostuva ja toimeenpaneva kehittäjä, kokenut valtionhallinnon HR-, projekti- ja palvelukeskusammattilainen. Vuosien varrella tutuksi ovat tulleet talous- ja henkilöstöhallinnon tehtävien ohella projektien ja asiakkuuksien johtaminen. Koko työuran ajan tehtäväni ovat enimmäkseen painottuneet henkilöstöhallinnon alueella, viime vuodet erityisesti HRD-puolelle rekrytointeihin ja osaamisen hallintaan sekä näiden prosessien kehittämiseen ja palvelujen tuottamiseen palvelukeskusasiakkaille.

Työskentelen tällä hetkellä Palkeissa palvelupäällikkönä Osaamisen palveluissa. Aiemmin toimin Palkeissa HRD-prosessipäällikkönä ja projektipäällikkönä. Ennen Palkeita työskentelin Yliopistojen palvelukeskus Certiassa asiakaspalvelupäällikkönä ja useita vuosia Joensuun yliopistolla. Hätkähdin itsekin huomatessani, että valtion hommissa on tullut viihdyttyä jo 25 vuotta mikä osaltaan kertoo sitä, että valtio on hyvä työnantaja, jonka palveluksessa on päässyt työskentelemään useissa eri organisaatioissa ja monenlaisissa tehtävissä. Kaikissa kuitenkin yhteinen nimittäjä: ”Valtiolla töissä”.

Elämäni jaan mieheni Kallen ja poikiemme Aukustin ja Vernerin kanssa. Korona-kevät on myllertänyt meidänkin arjen kun olemme kaikki kotona Joensuussa etätöissä ja -koulussa. Poikien urheiluharrastuksien keskeytyminen toi runsaasti vapaa-aikaa, kun ei tarvitse kuskina toimia. Lisääntynyt vapaa-aika on jopa hämmentävää ja pitää yrittää muistaa tämä rauhallinen vaihe elämässä sitten kun taas karuselli pyörii täysillä, työmatkat ja harrastukset vie ison osan ajasta ja kotona vaihdetaan kuulumiset läpsystä 😊