Natalie Alén

Korkeakouluharjoittelija, Valtiokonttori

Natalie työskentelee Valtiokonttorissa Vastuullisuustiimissä harjoittelijana talous-, tieto- ja työelämäpalvelut -toimialalla. Natalien työpöydälle kuuluu monenlaista avustavaa tehtävää liittyen valtionhallinnon vastuullisuusraportointiin, kuten esimerkiksi Vastuullisuusverkoston ylläpitoa ja viestintään osallistumista. Laajempi toteutettava kokonaisuus harjoittelun aikana on artikkelikampanja, missä tavoitteena on tuoda esille eri valtionhallinnon organisaatioiden vastuullisuustyötä ja sen monimuotoisuutta.

Jos olet kiinnostunut Vastuullisuusverkostoon liittymisestä, Natalie on todennäköisesti se henkilö, jonka vastausviesti kilahtaa sähköpostilaatikkoosi. Viestiä saa toki muutoinkin laittaa, jos vastuullisuuskysymykset pohdituttavat!

Natalie on taustaltaan valtiotieteilijä, ja näin kiinnostunut laajoista yhteiskunnallisista muutoksista ja kompleksisten haasteiden pohtimisesta. Kestävyyskysymyksissä Natalieta kiinnostaa juuri niiden systeemisyys ja laaja-alaisuus. Eri osa-alueiden kietoutuneisuus toisiinsa: sosiaalinen, taloudellinen sekä ekologinen kestävyys, on kiehtovaa. Hän uskoo, että kestävyysajattelun merkitys tulee kasvamaan kiihtyvällä vauhdilla kaikilla yhteiskunnan osa-alueilla. Tämän vuoksi vastuullisuus- ja kestävyysaiheiden parissa työskentely on Natalielle innostavaa.

natalie.alen@valtiokonttori.fi
+358 295 502 294