Hyppää sisältöön

Valtiolla.fi

Tervetuloa Valtiolla.fi-työelämäsivustolle. Tänne on koottu artikkeleita, blogikirjoituksia, tapahtumia ja Kaiku-kehittämishankkeita liittyen työelämään ja sen kehittämiseen valtiolla. Kaikki sisältö on luokiteltu ylänavigaatiossa näkyviin ajankohtaisiin teemoihin. Työskenteletkö Sinä valtionhallinnon parissa? Jos haluat kirjoittaa sivustolle, ilmoittaudu blogikirjoittajaksi. Voit myös antaa juttuvinkkejä tai ilmiantaa kiinnostavan virkamiehen haastateltavaksi.

#Tietokiri-case: Kuntien tilanneseuranta

Mitä ongelmaa ratkaistiin ja miksi? Valtiovarainministeriö asetti syksyllä 2019 kuntien tilannekuvan valmistelua varten projektiryhmän, ohjausryhmän ja seurantaryhmän. Kuntien tilannekuva -hankkeen tavoitteena on ollut muodostaa aiempaa kattavampi kokonaiskäsitys kuntien tilanteesta ja..

Kuva pahoilla mielin olevasta toimistotyöntekijästä. Lähde: Pixabay
Yskittääkö, kärsitkö sydämen tykyttelyistä tai oudoista neurologisista tai suolisto-oireista, väsytkö helposti? Kyse voi olla kiinteistön kosteusvaurioiden aiheuttamasta haitasta.

Kansallisen sisäilmaohjelman (1) mukaan puhdas ja raikas sisäilma on keskeinen terveyttä ja hyvinvointia edistävä tekijä. Sisäilmaan liittyvät ongelmat ovat kuitenkin Suomessa varsin yleisiä ja niistä aiheutuu merkittäviä taloudellisia menetyksiä. Arviolta..

Miltä työelämän uudistamisen haasteet näyttävät johdon kokemuksissa?

Vaikuttavuuden arviointi nousi kehittämishaasteiden kärkisijalle, kun Valtiokonttori toteutti keväällä 2020 virastojen pääjohtajille työelämän uudistamisen ja tietojohtamisen ajankohtaisia kehittämishaasteita ja palvelutarpeita kartoittavan kyselyn ja haastattelukierroksen. Kartoitus toteutettiin, koska Valtiokonttorissa haluttiin saada..

Omaolo.fi palvelee 4 969 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisen voimin

#Tietokirin viikon luku 4 969 on Omaolo.fi-palvelun taustalla olevien aktiivisten sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten lukumäärä. Omaolon taustalla työskentelee sote-alan ammattilaisia 33:sta eri organisaatiosta, kautta Suomen. Eteläisin organisaatio on Espoo ja..

Tervetuloa Työ 2.0 -esimiestreffeille!

Työ 2.0 –esimiestreffeillä 26.10. klo 14-16 teemana ”Digitaalisen yhteistyökulttuurin rakentaminen”. Tervetuloa mukaan! Rajoja ylittävä työ tarvitsee tuekseen uutta osaamista, rakenteita ja käytänteitä. Emme pärjää enää pintatason osaamisella digitaalisessa yhteistyössä. Ihmiskytkennät..

Data- ja analytiikkaosaajien verkoston tilaisuus ti 29.9. klo 13.00-15.00

Julkishallinnon data- ja analytiikkaosaajien verkoston seuraava tilaisuus järjestetään tiistaina 29.9.2020 klo 13.00-15.00 (Skype-toteutus). Teemana on tällä kertaa ennakointi ja toimintaympäristön analyysi. Tilaisuuden ohjelma: klo 13.00 Tervetulosanat ja ohjeistus klo 13.05..