Hyppää sisältöön
Miten laaja etätyö tulee vaikuttamaan valtion toimipaikkojen sijoittumiseen?

Valtiolla töissä olevia virkahenkilöitä asuu 1 056 eri postinumeroalueella. Suomessa on yhteensä 3 026 postinumeroaluetta, joten virkahenkilöitä on 35 %:ssa alueista. Kuten arvata saattaa, tiheimmät virkahenkilökeskittymät löytyvät suurimpien kasvukeskusten läheltä. Muun muassa..

Tervetuloa Oikeusmuotoilun iltapäivään 17.11. klo 12-16!

Miten soveltaa ihmislähtöistä ja kokonaisvaltaista muotoiluajattelua oikeusalalle, joka perinteisesti tarkastelee maailmaa organisaation ja tiedon tuottajan näkökulmasta? Minkälainen on hyvä asiakasosallistamisen prosessi oikeuskentällä? Voimmeko oikeusmuotoilulla ennaltaehkäistä konflikteja ja edistää yhteisen ymmärryksen..

Suomi.fi-viestit-palvelussa jo 497 636 käyttäjää

Viikon luku, noin 497 636 henkilöä, on Digi- ja väestötietoviraston (DVV) Suomi.fi-viestien käyttäjämäärätieto. Suomi.fi-viestit ovat turvallinen, ekologinen ja kustannustehokas tapa viestiä viranomaisen ja kansalaisen välillä. Sähköisten palveluiden saatavuus lisää käyttäjämääriä..

Tietokirin viikon luku on 102 638, joka kertoo Paikkatietoalustan palveluiden käyttömäärän.
Helppokäyttöiset palvelut tekevät paikkatiedon hyödyntämisen mahdolliseksi yhä useammalle

Viikon luku 102 638 kertoo, että Paikkatietoalustan beta-vaiheen palvelusivustoa on hyödynnetty tänä vuonna jo näin monta kertaa. Paikkatietoalusta kokoaa yhteen palveluita, jotka tekevät paikkatiedon hyödyntämisestä helpompaa kaikille tietoa tarvitseville. Käytetyimmäksi palveluksi on..