Hyppää sisältöön
Havaintoja valtiolta: Ajatuksia luovasta työstä ja yhteiskehittämisestä

Olen työskennellyt reilut kolme vuotta valtion osaamisen kehittämisen ja oppimisen in-house yhtiössä, HAUS kehittämiskeskuksessa, oppimismuotoilijana sekä palvelu- ja oppimismuotoilun johtavana asiantuntijana. Työssäni olen päässyt tapaamaan satoja valtionhallinnon työntekijöitä.  Olen vetänyt..

Työ 2.0 Labin teemalounaalla 9.4. klo esittelyssä Ruotsin Open Lab

Työ 2.0 Lab -teemalounaalla 9.4. klo 11-12 saamme vieraita Ruotsissa toimivasta innovaatioyhteisö OpenLabista. Ajatuksena on vaihtaa ajatuksia ja oppia yhdessä, kuinka julkisen sektorin innovaatioekosysteemeitä ja niitä tukevia tiloja on mahdollista..

Tervetuloa TÖRMÄÄMÖön 22.1. klo 8-9!

Vuoden 2021 ensimmäisessä TÖRMÄÄMÖssä teemana ”Vaikuttava valtionhallinto”. Vaikuttavuudesta puhutaan paljon ja yhteinen konsensus on, että vaikuttavuutta ja vaikutusten arviointia tarvitaan valtionhallinnossa nykyistä enemmän. Mutta mitä vaikuttavuus todellisuudessa on ylevien tavoitteiden..

Oikeusmuotoilu – mitä, miksi ja miten?

Parhaimmillaan 115 asiantuntijaa eri puolilta julkishallintoa ja suomalaista yhteiskuntaa osallistui 17.11. Työ 2.0 Labin ja Itla-säätiön järjestämään oikeusmuotoilun iltapäivään. Tilaisuudessa avattiin oikeusmuotoilua sekä teorian että käytännön kautta. Erityisen ilahduttavaa oli,..