Hyppää sisältöön
Matka oppimiskulttuurin lähteille

Viime syksynä viisi valtion organisaatiota aloitti yhteisen tutkimusmatkan kohti oppimiskulttuurin uudistamista oppimismentoroinnin avulla. Kyseessä on Sosped säätiön Feeniks-hanke, jonka tavoitteena on uudistaa työelämän oppimiskulttuuria ja vahvistaa organisaatioissa innostavaa, yhteisöllisyyteen ja..

Hyvän hallinnon viennillä oppimista ja oivalluksia

Oppimista tapahtuu monella eri tavalla ja monin eri keinoin. Mukava ja monipuolinen vaihtoehto oppimiselle ja oman osaamisen kehittämiselle on kansainvälinen yhteistyö. EU on luonut julkiselle hallinnolle ainutlaatuisen ohjelman, Twinningin, jonka..

Aloita syksyllä tutkimusmatka kohti oppimiskulttuurin uudistamista

Tulevana syksynä kolmas ryhmä valtion virastoja aloittaa yhteisen tutkimusmatkan kohti oppimiskulttuurin uudistamista oppimismentoroinnin avulla. Kyseessä on Sosped säätiön Feeniks-hanke, jonka tavoitteena on uudistaa työelämän oppimiskulttuuria ja vahvistaa organisaatioissa innostavaa, yhteisöllisyyteen..

Miten kehität organisaatiosi digiturvaa? Tervetuloa webinaariin 24.5.

Digi- ja väestötietovirasto järjestää ma 24.5. klo 14.15-16.15 webinaarin digiturvaosaamisen kehittämisestä. Webinaarissa saat tietoa palveluista ja käytännön keinoista, joita voit hyödyntää omassa organisaatiossasi – mukana mm. TAISTO-harjoitus ja Digiturvallinen elämä..