Hyppää sisältöön
Matka oppimiskulttuurin lähteille

Viime syksynä viisi valtion organisaatiota aloitti yhteisen tutkimusmatkan kohti oppimiskulttuurin uudistamista oppimismentoroinnin avulla. Kyseessä on Sosped säätiön Feeniks-hanke, jonka tavoitteena on uudistaa työelämän oppimiskulttuuria ja vahvistaa organisaatioissa innostavaa, yhteisöllisyyteen ja..

Tiedon luo: Opettele huomisen osaaminen jo tänään

Miksi jotkut ihmiset menestyvät paremmin kuin toiset? Ovatko he nopeampia ja rohkeampia oppimaan uutta, vai ovatko he onnistuneet löytämään omat vahvuutensa aikaisemmin kuin muut? Tulevaisuudessa jokainen tulee tarvitsemaan luovaa ongelmanratkaisutaitoa..

Törmäämössä 26.11. ”Vihreä siirtymä osana Tekoäly 4.0-ohjelmaa”

Vihreä siirtymä on tärkeä osa Tekoäly 4.0 ohjelmaa. Vihreä siirtymä työryhmä tavoitteena on löytää ratkaisuja yritysten investointi- ja tuottavuushaasteisiin vihreän kaksoissiirtymän keinoin. Vihreä siirtymä työryhmän puheenjohtaja Cristina Andersson kertoo työn..

Kehittäjävalmennus 2022

Johtajana, esihenkilönä, asiantuntijana valtiolla?  Rakenna itsellesi kehittäjäidentiteetti! Uusi työ rakentuu entistä enemmän yhteisen ajattelun, jatkuvan oppimisen ja uudistumiskyvyn varaan. Kaipaatko sinäkin taitoja, joilla luotsata työtänne eteenpäin? Pitäisikö rakentaa siltaa yli..