Hyppää sisältöön
Matka oppimiskulttuurin lähteille

Viime syksynä viisi valtion organisaatiota aloitti yhteisen tutkimusmatkan kohti oppimiskulttuurin uudistamista oppimismentoroinnin avulla. Kyseessä on Sosped säätiön Feeniks-hanke, jonka tavoitteena on uudistaa työelämän oppimiskulttuuria ja vahvistaa organisaatioissa innostavaa, yhteisöllisyyteen ja..

Medialukutaito vahvistaa julkishallintoa median täyttämässä ajassa

Sanomalehden pääkirjoitukset, kärkkäät kommentaarit, videopuhelut, lauantai-illan televisio-ohjelmat, Twitter-keskustelut ja sähköpostiin kilahtavat uutiskirjeet sekä muut mediat luovat siltoja ihmisten, yhteisöjen ja organisaatioiden välille. Ne auttavat tekemään maailmaa näkyväksi, jakamaan tietoa sekä..

Törmäämössä 24.9. teemana ”Teknologialla ja tiedolla maailman kärkeen”

Teknologian vaikuttaessa yhä syvällisemmin ihmisten elämään ja yhteiskuntaan muuttuvat monet vanhat toimintamallit ja prosessit tehottomiksi tai jopa epätarkoituksenmukaisiksi. Tämä pätee moniin keskeisiin yhteiskunnallisiin prosesseihin ja myös niitä ohjaavaan lainsäädäntöön ja..

Oppimismentoreiden verkostotapaaminen – avoin kaikille oppimisen ja osaamisen kehittämisen parissa toimiville

Verkostotapaaminen järjestetään 13.10. klo 13-16. Jokaisessa työyhteisössä on oppimisen edistäjiä ja – mentoreita. Heitä, jotka tukevat kollegoitaan työssä oppimisessa, jopa huomaamattaan. Omalla esimerkillään, virheidensä myöntämisellä ja omaa työtään kehittämällä. Oppimismentorien..