Hyppää sisältöön
Voimia taiteesta!

Hanke tuo tervetullutta positiivisuutta ja mahdollistaa työntekijöiden voimaantumisen aikana, jolloin jaksamiseen kohdistuu paljon haasteita talouden leikkausten, sopeutusten, organisaatio-uudistusten ja työkiireen keskellä. Taide jaksamisen ja elpymisen tukena -teema toimii osallistuvien laitosten..

Vahvuudet käyttöön – menetelmätyöpaja kehittäjille ja esimiehille

Vahvuuksille rakentava kehittäminen ja johtaminen on tuloksellinen työnteon ja työhyvinvoinnin ydintä. Vahvuudet käyttöön -työpajassa tarjotaan 12 valtionhallinnon kehittäjälle tai esimiehelle mahdollisuus kokeilla Taitogalleria pop-up galleria-menetelmää ja saada inspiraatiota omaan työhönsä..

Uusi työ, uusi rytmi

Uusien toimintatapojen käyttöönotto, rakenteiden uudistaminen ja horisontaalinen toiminta vaativat valtion organisaatioilta ja niiden johtamiselta uutta otetta. Uudistavan ja mahdollistavan johtamistavan täytyy alkaa ministeriöistä, niiden työtavoista ja niiden harjoittamasta ohjauksesta, jotta..

TE-toimistojen asiantuntijoiden yhteistyön ja vertaistuen tuki

Kaiku-hankkeen tarkoituksena oli suoraan tukea TE-toimistojen henkilöstöä ja toimintaprosessin uudistamista. Palautekäytäntöjen kehittämisen avulla saavutettaisiin isompana asiana ammatillisen arvostuksen ja asiantuntija identiteetin vahvistuminen ja tätä kautta ko. kehittäminen toimisi työhyvinvointia tukevana..