Hyppää sisältöön

Kaikki kirjoittajalta: Hani Olsson

Mistä moti maanantaihin?

On taas maanantai. Viriilit asiantuntijat virkistyvät etäkonttoriensa moskamastereillaan ja etsivät lounasrakoa palaveriputkiensa välin. Vaan mitkä (muut) asiat motivoivat? Omista innostajista kannattaa keskustella työkavereiden ja myös pomonsa kanssa, jotta työyhteisö voi..
Mistä moti maanantaihin?

Kaiku-kehittämisraha esittelyssä

Kaiku-kehittämisraha on valtion virastoille ja laitoksille tarkoitettu harkinnanvarainen kehittämisraha, jolla tuetaan valtion virastoja ja laitoksia uudistumaan tulevaisuuden työelämän tarpeiden suuntaisesti. Tyypillisesti rahoitusta myönnetään ulkopuolisiin asiantuntijapalveluihin esimerkiksi konsultointiin. Hae rahoitusta –..
Kaiku-kehittämisraha esittelyssä

Innovaatiopäivä toi esiin hyviä HR-käytäntöjä – Katso tallenteet!

Henkilöstöjohtamisen uudistusohjelma järjesti perjantaina 21.8. avoimen tilaisuuden, jossa jaettiin parhaita käytäntöjä henkilöstöhallintoon, henkilöstön ja toiminnan kehittämiseen liittyen. Osallistuitko tapahtumaan tai katsoitko tallenteet? Vastaa palautekyselyyn. Tilaisuudessa esitellyt hyvät käytännöt on kerätty..
Innovaatiopäivä toi esiin hyviä HR-käytäntöjä – Katso tallenteet!

Uusi teemaosio: Liikkuvuus

Kaikki sisältö Valtiolla.fi-sivustolla on jaoteltu päänavigaatiossa näkyvien teema-alueiden alle. Viimeisenä, vaan ei suinkaan vähäisimpänä, avaamme nyt oman osionsa liikkuvuudelle. Liikkuvuuden edistäminen – yksi kolmesta yhteisestä tavoitteesta Valtionhallinnon sisäinen liikkuvuus eri..
Uusi teemaosio: Liikkuvuus

Itä-Suomen poliisilaitos nappasi Kaiku-palkinnon

Uuden työn Kaiku-palkinto on vuosittainen kilpailu, jossa etsitään rohkeita kokeiluja ja uusia toimintatapoja valtionhallinnossa. Kilpailun tuottavat Valtion työelämäpalvelut sekä Työ 2.0. Tahojen taustalla ovat Valtiokonttori ja valtiovarainministeriö. Tänä vuonna kilpailun..
Itä-Suomen poliisilaitos nappasi Kaiku-palkinnon

Minne pöllö lentää? Kuka voittaa Kaiku-palkinnon?

Uuden työn Kaiku-palkinto on vuosittainen kilpailu, jossa etsitään rohkeita kokeiluja ja uusia toimintatapoja. Tänä vuonna Kaiku-palkinnon voittaja  julkistetaan 20.5. klo 14.30-15.30 järjestettävässä virtuaalisessa tilaisuudessa. Finaaliin on valittu neljä ehdokasta. Kaikista..
Minne pöllö lentää? Kuka voittaa Kaiku-palkinnon?

Kaikille avoimia Teams-klinikoita

Antti Seppänen valtion työelämäpalveluista Valtiokonttorista piti maalis-huhtikuussa kymmeniä klinikkatuokioita yleisten etätyökalujen käyttöön. Klinikat olivat varsin suosittuja ja aiheista etenkin Teams herättää yhä paljon kysymyk siä. Teams-klinikat toukokuun keskiviikkoina ja perjantaina..
Kaikille avoimia Teams-klinikoita

Näin kirjoitat blogin

Jokainen valtionhallinnon parissa työskentelevä on tervetullut kirjoittamaan blogiartikkeleita Valtiolla.fi-sivustolle työelämän kehittämisen näkökulmasta. Olemme valinneet kahdeksan ajankohtaista teemaa, jotka näkyvät päänavigaatiossa. Juttusi solahtaa jonkun tai useamman teeman alle. Juttuideoita ja blogiartikkeleita..
Näin kirjoitat blogin

Yhteensä 8 hakutulosta.